امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
۹ کارایی جالب دراپ باکس
#1
۹ کارایی جالب دراپ باکس
ما در دورانی زندگی می‌کنیم که نیاز یا لزوم دسترسی به اطلاعات در همه جا، اغلب در زندگی مان حس می شود. به خصوص نیاز به داده‌ها، فایل‌ها، عکس‌ها و اسناد شخصی. اینجا است که سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری می‌درخشند و دراپ باکس یکی از بهترین‌ها (اگر نگوییم بهترین) در این بین است که به خاطر سادگی، امنیت و پایداری‌اش بسیار محبوب شده و روز به روز هم امکانات و ویژگی‌های جدیدی به آن اضافه می‌شود یا توسط توسعه‌دهندگان و استارت آپ ها در پیرامونش شکل می‌گیرد.

[عکس: 00299851.JPG]


دراپ باکس از اکثر سرویس‌های مشابه خود برتر است اما به خاطر سادگی فوق العاده آن، شاید ندانید که راه‌های زیادی هست تا تجربه کاربری خیلی بهتری را مطابق با نیازهای خود از آن به دست آورد. در اینجا ۹ مورد جالب و کوتاه در باره دراپ باکس را با شما در میان می‌گذاریم. در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید و اگر شما هم موارد دیگری را می‌دانید، خوب است که با دیگران به اشتراک بگذارید.

۱٫ فایل خود را Favorite کنید تا آفلاین در دسترس باشد

اگر عکس‌ها یا اسناد متنی را که با استفاده از اپلیکیشن دراپ باکس بر روی تبلت یا تلفن هوشمند خود به آنها دسترسی دارید Favorite کنید، بعداً می‌توانید بدون نیاز به اتصال به وای-فای یا اینترنت همراه، به صورت آفلاین به آنها دسترسی داشته باشید.


۲٫ از دراپ باکس به عنوان پوشه اصلی اسناد خود استفاده کنید

برای اینکه از اتلاف وقت و یا از دست رفتن مطالب ذخیره شده خود اجتناب کنید، می‌توانید فایل‌های حاصل از کار با برنامه‌های مختلف را به طور مستقیم در دراپ باکس ذخیره کنید. برای این کار در OS X کافی است چند دستور ساده را در Terminal بنویسید؛ ابتدا به Terminal در بخش Utilities بروید و cd Dropbox را تایپ کنید. سپس enter را بزنید و ln -s ~/Documents /Documents را تایپ کنید. با یک enter دیگر، کار تمام است.

[عکس: 00299852.JPG]


در ویندوز نیز می‌توانید به عنوان مثال روی فولدر My Documents کلیک کنید و سپس وارد بخش Properties شوید. بعد باید از نوار بالا گزینه Location را انتخاب کرده و روی دکمه Move کلیک کنید. آدرس جدید را فولدر مربوط به دراپ باکس تعیین کرده و سپس آن را تأیید کنید.

۳٫ فایل‌ها را به پیوست ایمیل به دراپ باکس ارسال کنید

وقتی به دراپ باکس دسترسی ندارید، خیلی خوب است که راه دیگری برای آپلود کردن فایل‌ها در آن وجود داشته باشد. می‌توانید به سایت SendToDropbox بروید و یک حساب کاربری درست کنید. سپس در مواقعی که به دراپ باکس دسترسی ندارید، فایل‌ها را از ایمیل خودتان به یک آدرس ایمیل اختصاصی ارسال می‌کنید و طولی نخواهد کشید که فایل‌ها در فولدر Attachments در دراپ باکس ظاهر خواهند شد.

[عکس: 00299853.JPG]


۴٫ به رایگان، فضای ذخیره سازی بیشتر به دست بیاورید

اگر کاربر غیر پولی هستید، دراپ باکس به طور پیش فرض ۲ گیگابایت فضای رایگان به شما اختصاص می‌دهد ولی راه‌هایی هست تا بدون نیاز به پرداخت هزینه، فضای بیشتری به دست آورید.


[عکس: 00299854.JPG]

هر دوستی را که معرفی کنید، ۵۰۰ مگابایت به حساب شما اضافه خواهد شد. اگر چک لیست Getting Started را تکمیل کنید ۲۵۰ مگابایت دیگر دریافت خواهید کرد. با وصل کردن حساب فیسبوک، یا توییتر، یا دنبال کردن دراپ باکس در توییتر، یا فقط گفتن علت علاقه‌تان به دراپ باکس می‌توانید ۱۲۵ مگابایت دیگر دریافت کنید.

۵٫ تنظیمات اختصاصی فایرفاکس خود را روی چند کامپیوتر داشته باشید

سخت است تا تنظیمات شخصی یا افزون‌های مورد علاقه خود در فایرفاکس را روی چند کامپیوتر مختلف سینک کنید؟ کافی است نسخه قابل حمل فایرفاکس را از اینجا دانلود کرده و داخل پوشه دراپ باکس خود بگذارید. از آنجایی که Firefox Portable می‌تواند در هر جایی مورد استفاده قرار بگیرد، همیشه تنظیمات و افزونه‌ها را در کامپیوترهای مختلف، در کنار خود خواهید داشت.

[عکس: 00299855.JPG]


۶٫ فایل‌ها را با استفاده از آدرس اینترنتی‌شان، در دراپ باکس ذخیره کنید

URL Droplet به شما امکان می‌دهد تا لینک‌های اینترنتی را مستقیماً در فضای دراپ باکس خود ذخیره کنید. تنها کاری که باید بکنید این است که یک حساب کاربری درست کنید و سپس لینک فایل (به خصوص مواردی مثل pdf و سایر فرمت‌های رایج اسناد) را در کادر مربوط قرار دهید و بعد، کلیک!

[عکس: 00299856.JPG]

۷٫ دانلود کردن تورنت‌ها از راه دور

از کامپیوتر شخصی خود دور هستید ولی می‌خواهید فایل‌های بیت تورنت را دانلود کنید تا در بازگشت به خانه آنها روی کامپیوتر شما ظاهر شوند؟ دراپ باکس برای این کار ساخته شده. کافی است تنظیمات مربوطه را در برنامه خود

[عکس: 00299857.JPG]


۸٫ بک آپ گرفتن از وب سایت

شما می‌توانید از دراپ باکس برای تهیه نسخه پشتیبان از وب سایت خود و داده‌های آن استفاده کنید که می‌تواند از نگرانی‌های شما در باره سرور یا حملات احتمالی بکاهد. با سرویس‌هایی نظیر Backup Box یا این پلاگینِ ورد پرس می‌توانید مطمئن شوید که وب سایت شما در جای امنی بک آپ گیری شده.

[عکس: 00299858.JPG]


۹٫ میزبانی صفحات وب

می‌خواهید یک وبسایت داشته باشید ولی بابت دامنه پول ندارید یا از HTML سر در نمی‌آورید؟ دراپ باکس با شما است. به کمک سرویس‌هایی نظیر DropPages یا Pancake.io می‌توانید وبسایتی کوچک و ساده بسازید، آن هم با تلاشی حداقلی.




با Pancake.io فقط کافی است فایل‌های تکست ساده در دراپ باکس ذخیره کنید و البته می‌توانید در هر زمانی آنها را تغییر دهد. ولی DropPages کمی پیچیده‌تر است و در عوض، به شما امکان استفاده از تِم‌ها و آدرس‌های اختصاصی را می‌دهد. هر دو سرویس نیز به شما امکان استفاده از Markdown یا HTML را می‌دهند.






پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سرویس VoLTE در تلفن همراه و کارایی های آن ♥Aria♥ 0 229 ۱۴-۰۲-۰، ۰۸:۴۰ ق.ظ
آخرین ارسال: ♥Aria♥
Thumbs Up ۱۰ قابلیت جالب و کاربردی در فیس بوک v.a.y 0 293 ۲۲-۰۵-۹۴، ۱۱:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: v.a.y
Thumbs Up 11 ترفند برای افزایش کارایی و عملکرد باتری لپ‌ تاپ v.a.y 0 231 ۳۰-۰۲-۹۴، ۰۴:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: v.a.y

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان